Ajanvaraus »

Raskauden aikaisen iskiaksen hoito kiropraktiikalla

Alaselän alueen ja etenkin SI-nivelen ongelmat ovat yleisiä raskaana olevilla naisilla tai heti synnytyksen jälkeen.

Raskausaikana erittyvä relaxin-hormoni löysyttää häpyliitosta ja ristiniveliä että lantio pystyisi avautumaan paremmin synnytyksessä. Ristiniveliin voi kuitenkin raskauden aikaisen painopisteen muutoksen johdosta kohdistua paljon painetta ja ristinivelet ja lantio voivat lukkiutua väärään asentoon aiheuttaen kipua.

Raskauden aikana etenkin loppuvaiheessa hoitoja on vaikeaa tai vähintään epämukavaa tehdä siten, että potilas on päinmakuulla.

Kiropraktisella hoidolla voidaan käsitellä niin niskan, rintarangan kuin alaselänkin alueen ongelmat hellästi ja turvallisesti. Niska ja rintaranka (lapojen väli) voidaan mainiosti hoitaa selinmakuulla.

Alaselän hoidossa pystytään kylkimakuuasennossa vapauttamaan lukkiutumat lannerangan facettinivelissä ja ristinivelissä ja helpottamaan raskauden etenemistä ilman selkäkipuja.

Selkärangan normaali toiminta on erityisen tärkeää kun elimistö valmistautuu synnytykseen ja pienen vauvan hoitoon. Synnytyksen jälkeen sekä lapsen että äidin rangan toiminta kannattaa tarkastuttaa kiropraktikkomme toimesta. Olemme siinä ammattilaisia.

Suosittelemme käyntiä kiropraktikon vastaannotolla jo ennaltaehkäisevästi, jotta varmistetaan mukavampi ja terveempi raskausaika.