Ajanvaraus »

Mirkka, Alaselän ja lonkan kivut

Erilaisista neurologisista oireista kärsinyt ja MS-diagnoosin saanut Mirkka saapui kiropraktikko Kimmo Heinosen vastaanotolle selkäongelmien vuoksi. Mirkka laittoi selkäkivut pitkälti MS-taudin piikkiin, kunnes neurologi tutkaili hänen oireitaan uudelleen ja pohti, olikohan diagnoosi tehty hätiköiden.

Mirkka päätti kääntyä kiropraktikon puoleen. Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen Mirkka huomasi nukkuvansa yönsä tosi hyvin. Myös aiemmin koetut krampit selässä, jaloissa ja lantiossa eivät olleet enää riesana, eikä Mirkka herännyt yöllä kipuihin kylkeä kääntäessä. 

Asentohuimaus sekä migreenin oireet ja päänsärky ovat olleet tipotiessään kiropraktisten hoitojen jälkeen. Lonkankoukistajien jumituksista johtunut etukenokävely, kompastelu ja hidas kävelyvauhti ovat historiaa. Aiemmin Mirkka lähes repi itseään rappusia ylös, nyt sekin vaiva on kadonnut.

Kipuihin turtunut nainen kertoo huomanneensa, että sellaisiakin kipuja on hävinnyt, joita hän ei edes tiennyt olevan olemassa. Esimerkiksi jalkaterän tuntohäiriöt ovat hävinneet.

Myös Pekka löysi avun alaselkävaivoihin>

Miten lonkankoukistajia voi venytellä itse>